d-milanovac   Donji Milanovac nalazi se u samom središtu NP “Đerdap” . Udaljen je od Beograda 220 km. Milanovcu se uz brojne epitete pripisuje najlepši nacionalni park i park sa najstarijom geološkom istorijom u Evropi, najveći prirodnjački i arheološki muzej u prirodi Evrope, najveći broj istorijskih spomenika iz vremena rimskog limesa na Dunavu.Đerdapska klisura ima dužinu od 100km, od Golubačkog grada do Sipa. Naziv Đerdap potiče od persijske reči “girdap” što znači vir, vrtlog, jaz. Turci su ovaj naziv preinačili u “gerdap”, a Srbi u Đerdap. Đerdap ima tri klisure: Golubačku, Gospođin vir i Sipsku; dva kanjona: Veliki Kazan i Mali Kazan i tri kotline: Ljupkovsku, Donjomilanovačku i Orsavsku.Donjomilanovačka zona obuhvata prostor od Lepenskog vira do Porečke reke. Osnovnu karakteristiku zoni daju jezero i dolina Porečke i Boljetinske reke – kimatski najpovoljniji lokaliteti na celom toku Dunava. Zbog velike količine vodene mase kontinentalna klima je poprimila neka obeležja mediteranske, izrazito povoljne za ljudski organizam. Leta su duga i topla sa izrazito visokim temperaturama, jeseni duge i tihe, a zime kratke sa puno snega. Povoljne klimatske karakteristike, kao i činjenica da se ovo područje nalazi u okviru nacionalnog parka, dovoljno govore o prirodnom okruženju samog hotela.

TERMIN PRIPREMA  -  Mogućnost termina je tokom cele godine.

lepenskivirhotel4 lepenskivirhotel2 lepenskivirsobe 

SMEŠTAJ - Hotel “Lepenski Vir” nalazi se na uzvišici iznad Donjeg Milanovca (161 m nadmorske visine), gradića na desnoj obali Dunava nazvanom tako po Milanu Obrenoviću sredinom 19. veka, nakon svog drugog preseljenja . Hotel raspolaže sa 200 dvokrevetnih i 65 jednokrevetnih soba, renoviranih i adaptiranih i apartmanima. Sve sobe su sa kupatilom, terasom i telefonom (TV i frižider po potrebi). U hotelskom restoranu može se uslužiti 500 gostiju. Za posebne usluge na raspolaganju Vam je nacionalni restoran (80 mesta) u kome možete uživati i u specijalitetima ovog kraja. U pansionsku uslugu uključena je i dijetalna hrana.

 lepenskirestoran  ISHRANA - Hotel Lepenski Vir je poznat po kvalitetnoj ishrani sportista. Jelovnik  mogu sastavljati stručna lica kluba u dogovoru sa osobljem hotela. Termini ishrane se dogovaraju na licu mesta.Kapacite restorana je 500 gostiju.

 

lepenskiteren1 lepenskiteren2 lepenskiteren3

USLOVI ZA TRENING -  Na raspolaganju su vam 8 ograđenih terena pod reflektorima za male sportove kao i fiskulturna sala osnovne škole u Milanovcu. 3 fudbalska terena nalaze se u samoj blizini hotela. U samom hotelu očekuje Vas i zatvoren poluolimpijski bazen, bazen za neplivače, dve saune, trim kabinet, sala za stoni tenis, automatska kuglana sa pivnicom, aperitiv bar, snek bar, diskoteka, dve bilijar sale, prodavnica, foto-studio.

 TERMINI TRENINGAPrvi treninzi su po dolasku u poslepodnevnim i večernjim terminima. Poslednji treninzi su  pretposlednjeg dana u poslepodnevnim i večernjim terminima. Za potrebe vašeg kluba preduzeće PRIVILEGE PLUS   je obezbedilo optimalne termine za treniranje.

 PREVOZPrevoz do Donjeg Mianovca se vrši kvalitetnim autobusom Laste u organizaciji PRIVILEGE PLUS   po povoljnim cenama ili prevoz može biti u Vašoj organizaciji. Polazak je u 8 h sa mesta koje klub odredi, a povratak  je poslednjeg dana  posle doručka u 10 h.

 LEKARSKA SLUŽBAPreduzeće PRIVILEGE PLUS  je obezbedilo besplatan boravak u Lepenskom Viru stručnog medicinskog lica ( doktora ili fizioterapeuta ) koje Vaš klub odredi.

 CENALetnja cena boravka i treniranja u Donjem Milanovcu je (dogovor, pozovite Privilege plus ) dnevno po osobi.

U cenu su uračunati:

  • boravišna taksa i osiguranje.
  • termini treniranja na spolnjim terenima

 U cenu nisu uračunati:

  • prevoz
  • termini treniranja u fiskulturnoj sali
  • dodatno Uniqa osiguranje od povreda sportista koje iznosi 0,6 eura dnevno po osobi

 Na (dogovor…) osoba jedna osoba ima besplatan boravak.

 Boravak stručnog medicinskog lica koje klub odredi plaća PRIVILEGE PLUS

 NAČIN PLAĆANJAPlaćanje je u ratama po dogovoru. Poslednja rata se plaća 4 dana pre polaska na pripreme. Plaćanje se vrši na račun ili na ruke zastupnika preduzeća uz izdavanje potvrde o prijemu novca na osnovu Predugovora i Ugovora o davanju usluga. Isplata se vrši u dinarskoj protivrednosti po kursu NBS na dan isplate.

REGULISANJE SARADNJE - Predugovorom i Ugovorom o davanju usluga.

                                                        Sportski  pozdrav!